the header image

Om Mittemellan

MITTEMELLAN är ett pågående samtal kring viktiga frågor om hur vi förhåller oss till varandra, till världen och till det som kan finnas bortom oss själva.

Vi är nyfikna på hur människor tänker kring detta och började projektet med att i ett antal intervjuer ställa frågor till ett stort antal människor: troende, ateister, unga, gamla, kyrkliga, icke-kyrkliga.

Vi saknade också ett forum för samtalet. Det är sällan vi tar oss tid att beröra de djupaste frågorna i vårt vardagsliv, men vi är övertygade om att alla funderar på det.

MITTEMELLAN bildar en sådan möljighet.

Intervjuerna i podd-serien ”Enkla frågor” bildar utgångspunkten för filmer, musik, sånger, körstycken och instrumental musik och kommer att framföras som föreställning med sång, elektronisk musik och video under våren 2016.

Men framförallt skapar intervjuerna, musiken och föreställningarna förutsättningar för ett fortsatt samtal människor emellan, på stan, i skolan, i kyrkan och på kafeet. Vad tänker du? Kommentera på vår facebooksida!

Läs mer på www.mittemellan.nu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/3/3/enklafragor.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399